Tuesday, April 23, 2024
HomeElimineer kleurvlekken, stop ongelijke teint

Elimineer kleurvlekken, stop ongelijke teint

Een ongelijke teint is meestal het gevolg van pigmentvlekken. Dus hoe kan pigmentvlekken worden geëlimineerd en een gelijkmatig getinte huid krijgen? Laat me je laten zien. Kijk eens op Permanent make-up salon in Hechtel.

Wat zijn de oorzaken en ook wat kun je doen om pigmentvlekken, bruine ouderdomsvlek te stoppen van terug te keren?

Oorzaken van gepigmenteerde huid

Sommige punten kunnen niet worden geëlimineerd zoals, een moedervlek, een melasma of port witte wijn vlek. De gebruikelijke oorzaak van bruinachtige ouderdomsvlekken is of de zon, de verontreiniging of allebei.

Voordelen

Onnodig te zeggen dat uw gezicht, hals, handen en huid er over het algemeen aantrekkelijker uit zullen zien als de ouderdomsvlekken weg zijn of aanzienlijk zijn verminderd. De gezondheid en het welzijn van uw huid zullen sterk worden verbeterd als u de volgende acties onderneemt.

Stap 1 – Bescherm uw huid tegen het zonlicht

De verkleuring van de huid is het resultaat van melanine. Het komt van diep in de huid en wordt gemaakt door melanocyten. Wanneer we in het zonlicht zijn, zet het lichaam een afweermechanisme op om ons te beschermen tegen verbranding en tegen UV-stralen.

Om pigmentvlekken of bruine vlekken te voorkomen, moeten we dus praktisch gezien uit de zon blijven. Dit is niet altijd mogelijk, maar op extreem warme zonnige dagen moet blootstelling aan de zon worden beperkt. Maar als u langer dan 10 minuten buiten moet blijven, gebruik dan een zonnebrandcrème op basis van zinkoxide. Zorg ervoor dat u deze gelijkmatig over alle blootgestelde huiddelen aanbrengt. Doet u dat niet, dan zal uw teint ongelijkmatig zijn. Blijf uit het zonlicht en blijf charmant.

Actie 2 – Blijf weg van alcohol op basis van petroleum

Het is niet volledig erkend, maar alcohol op basis van petroleum kan echt leiden tot pigmentvlekken. Dit komt waarschijnlijk doordat het aantal vrije radicalen erdoor wordt verhoogd. Dit kan komen door het prikkende resultaat van alcohol dat de dingen in gang zet. Vrije radicalen kunnen ervoor zorgen dat huidcellen in een ongelijk tempo melanine aanmaken.

Verontreiniging door het zetten draagt ook bij tot ouderdomsvlekken. Nogmaals, het kan te wijten zijn aan het in werking stellen van de vrije radicalen die schade veroorzaken.

Stap 3 – Regelmatig de juiste crème gebruiken

Dit is echt een essentiële stap in het beschermen van de huid en ook het verwijderen van onnodige ouderdomsvlekken. Het cruciale ingrediënt dat in de huidlotion moet blijven, is extrapone-noot-graswortel. Het is een anti-irriterende stof die de aanmaak van extreme melanine beperkt. Klik op voor meer info Pmu behandeling Leopoldsburg.

RELATED ARTICLES

Most Popular